Altijd dichtbij

Altijd dichtbij

Over ons

Neptunus BV staat al 30 jaar klaar voor jouw schoonmaak en vindt het belangrijk om merkonafhankelijke kwaliteitsproducten te bieden met een persoonlijke aanpak. Daarnaast ligt onze focus op duurzaamheid en betrokkenheid. Wij luisteren graag naar onze klanten en vertalen hun wensen en behoeftes naar een passende oplossing op maat. Door deze persoonlijke aanpak blijven wij altijd dichtbij.

 

 

 

 

Dicht bij jouw schoonmaak

Wij staan graag dichtbij de klant zodat we mee kunnen denken, prijsefficiënte en duurzame oplossingen kunnen vinden en onze facilitaire kennis kunnen delen. Wij kunnen gemakkelijk op de wensen van de klant inspelen omdat wij merkonafhankelijk handelen. Dit maakt ons flexibel, waardoor we ervoor kunnen zorgen dat onze klanten dagelijks gebruik kunnen maken van comfortabele en schone faciliteiten.

 

 

 

 

 

 

Kernassortiment

Ons kernassortiment bestaat uit:

Afvalbakken
Dispensers
Disposables
EHBO
Glasreiniging
Hulpmaterialen
Hygiënisch borstelwerk
Kantoorartikelen
Machines
Mopwagens
Reinigingsmiddelen
Waswagens
Werkkleding
[F. vd Vooren is]

Neptunus B.V. is

Merkonafhankelijk

Transparant, toegewijd en toegankelijk


Door merkonafhankelijk te opereren, bieden we een breed assortiment en kunnen we jou op een flexibele manier van maatwerk voorzien.

 

Geworteld

Het gevoel van een familiebedrijf


We zijn betrokken en gaan voor duurzame relaties met onze leveranciers, klanten en medewerkers. Hierin focussen we op transparantie, verbondenheid en vertrouwen.

Kleinschalig

Groots door gewoon te blijven


Tijdens ruim drie decennia aan groei is één ding nooit veranderd; de aandacht voor onze klanten. Tevredenheid van de klant staat altijd op één.

 

Persoonlijk

Niet bang voor echt contact


Neptunus valt op door betrokkenheid. En hoewel Deventer niet voor iedereen
om de hoek ligt, zijn we nooit ver weg.

 

Missie Visie

Onze visie

Wij willen als jouw partner altijd dichtbij zijn en komen graag samen tot een passende oplossing. We vinden het fijn om betrokken te zijn in het gehele proces en doordat wij 24 uur bereikbaar zijn, zijn wij altijd bereid om je te helpen. Het maakt niet uit waar je je bevindt, we zijn nooit ver weg. Wij leveren kwaliteit, efficiency en een goede prijs. Wij vallen op door onze vakkundigheid en snelle communicatie. Dit hebben we te danken aan onze up-to-date webshop, accountmanagers, productspecialisten en customer service.

Onze missie

Onze missie is om samen met onze klanten de juiste oplossing te vinden op het gebied van facilitaire zorg. Wij focussen ons hierbij op het leveren van maatwerk en klantgerichte oplossingen aan jouw facilitaire organisatie, zorginstelling of recreatieve locatie.

 

 

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Tegenwoordig heeft duurzaamheid een steeds hogere prioriteit binnen de facilitaire sector en ook binnen Neptunus. Een groot probleem binnen de facilitaire sector is de grote hoeveelheid aan chemicaliën en niet-afbreekbare stoffen die gebruikt worden in verschillende schoonmaakproducten. Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen in hun inspanningen om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan, is het belangrijk om een breed assortiment aan duurzame producten aan te bieden.

Daarom vind je bij Neptunus een groot aanbod aan milieuvriendelijke producten, zoals cradle-to-cradle producten van Tana Green Care. Ons assortiment aan Tana Green Care bestaat uit milieuvriendelijke reinigingsmiddelen die voor verschillende schoonmaakdoeleinden gebruikt kunnen worden. Naast dit cradle-to-cradle aanbod, verkopen we ook een ruim aanbod aan milieuvriendelijke producten van merken zoals Diversey, Wecoline en Vileda.

Bij Neptunus ligt onze focus op het leveren van ergonomische en duurzame oplossingen, een merkonafhankelijk en veelzijdig assortiment en ondersteuning op locatie. Daarnaast blijven wij graag dichtbij de klant om ondersteuning te bieden in de facilitaire zorg.

Bel mij terug
{{error}}