[Homepagina - Zoekbanner tekst]
Zoek direct of voer een artikelnummer in
[Homepagina - Intro]

Dé partner voor jouw facilitaire organisatie

 

Als belangrijke schakel binnen de facilitaire wereld, realiseren we ons dat het bieden van de juiste ondersteuning en oplossingsgericht (mee)denken erg belangrijk is. Wij zijn een merkonafhankelijke facilitaire groothandel en leverancier van kwalitatieve en duurzame producten. Onze Accountmanagers verdiepen zich graag in de wensen, verwachtingen en behoeften van jou als klant. Om dit vervolgens door te vertalen naar een passend concept op maat, voor zowel de organisatie of locatie, als de individuele afdeling. Met onze persoonlijke aanpak zijn wij al ruim 30 jaar dé partner voor iedere facilitaire organisatie, zorginstelling en recreatieve locatie.

 

Leer ons kennen
[Home - iconen]
Merkonafhankelijk
Snelle service
Expertise
Duurzaamheid
[Homepagina - Uitgelichte categorieën]

Populaire categorieën

Een selectie van ons veelzijdig en verrassend assortiment

Papieren

Papieren

Bekijk
Zepen

Zepen

Bekijk
Reinigingsmiddelen

Reinigingsmiddelen

Bekijk
Afvalzakken

Afvalzakken

Bekijk
Machines

Machines

Bekijk
Betrokken
Betrokken
We gaan veilig om met onze producten, mensen, klanten en het milieu. 
Toegankelijk
Toegankelijk
We zijn altijd dichtbij.
Toegewijd
Toegewijd
We gaan voor een langdurige samenwerking.
Transparant
Transparant
We zijn eerlijk en open over onze prijzen en voorraden.
Betrouwbaar
Betrouwbaar
We komen onze afspraken na. 
[Persoonlijk contact, advies op maat]

 

Persoonlijk contact, advies op maat 

 

Bij Neptunus vinden we het belangrijk om altijd dichtbij onze klanten te zijn, zowel op een figuurlijke als letterlijke manier. Onze accountmanagers komen namelijk altijd graag langs om advies of producttrainingen te geven op specifieke productgroepen, artikelen of werkwijze-ondersteuningen. Deze producttrainingen geven we zelf of in samenwerking met onze leveranciers, zodat we altijd de maximale hoeveelheid kennis en informatie kunnen delen.

24 januari

Duurzaam schoonmaken: een overzicht van milieuvriendelijke opties

In de snel veranderende wereld van facility management en schoonmaakdiensten wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Laten we in deze blog dieper ingaan op de verschillende soorten duurzame schoonmaakproducten die je in ons assortiment kunt vinden. Met deze producten houd je niet alleen je omgeving schoon, maar heb je ook een positieve impact op het milieu.

 

Lees meer
19 december

Ergonomisch schoonmaken in de gezondheidszorg

Binnen de dynamische omgeving van de zorgsector is het handhaven van een schone en hygiënische omgeving van cruciaal belang. Niet alleen voor de patiënten, maar ook voor het welzijn van het personeel dat dagelijks betrokken is bij het schoonmaken van verschillende ruimtes. Ontdek in deze blog waarom ergonomisch schoonmaken in de gezondheidszorg niet alleen voor efficiënte zorgt, maar ook de gezondheid van het personeel waarborgt.

 

Lees meer
24 november

Welke producten heb je nodig om je organisatie winterklaar te maken?

Wanneer de winter eraan komt, brengt het niet alleen gezellige feestdagen met zich mee, maar ook uitdagingen voor facilitaire managers. Vorst, sneeuw en ijzel kunnen grote problemen veroorzaken wanneer er niet op tijd wordt ingespeeld. Als facilitaire groothandel begrijpen wij de impact van winterweer op bedrijven. Daarom delen we graag onze expertise en bieden we tips om je faciliteiten winterklaar te maken met behulp van onze uitgebreide assortiment winterse producten.

 

Lees meer
[Iso tekst]

ISO 9001:2015


Neptunus is officieel gecertificeerd voor de norm ISO 9001:2015. Dit certificaat is geldig voor medische, veterinaire en facilitaire scope. Hierdoor zijn wij in staat om binnen onze processen kwaliteit te kunnen garanderen. 

Bel mij terug
{{error}}