[Homepagina - Zoekbanner tekst]
Zoek direct of voer een artikelnummer in
[Homepagina - Intro]

Dé partner voor jouw facilitaire organisatie

 

Als belangrijke schakel binnen de facilitaire wereld, realiseren we ons dat het bieden van de juiste ondersteuning en oplossingsgericht (mee)denken erg belangrijk is. Wij zijn een merkonafhankelijke facilitaire groothandel en leverancier van kwalitatieve en duurzame producten. Onze Accountmanagers verdiepen zich graag in de wensen, verwachtingen en behoeften van jou als klant. Om dit vervolgens door te vertalen naar een passend concept op maat, voor zowel de organisatie of locatie, als de individuele afdeling. Met onze persoonlijke aanpak zijn wij al ruim 30 jaar dé partner voor iedere facilitaire organisatie, zorginstelling en recreatieve locatie.

 

Leer ons kennen
[Home - iconen]
Merkonafhankelijk
Snelle service
Expertise
Duurzaamheid
[Homepagina - Uitgelichte categorieën]

Populaire categorieën

Een selectie van ons veelzijdig en verrassend assortiment

Papieren

Papieren

Bekijk
Zepen

Zepen

Bekijk
Reinigingsmiddelen

Reinigingsmiddelen

Bekijk
Afvalzakken

Afvalzakken

Bekijk
Machines

Machines

Bekijk
Betrokken
Betrokken
We gaan veilig om met onze producten, mensen, klanten en het milieu. 
Toegankelijk
Toegankelijk
We zijn altijd dichtbij.
Toegewijd
Toegewijd
We gaan voor een langdurige samenwerking.
Transparant
Transparant
We zijn eerlijk en open over onze prijzen en voorraden.
Betrouwbaar
Betrouwbaar
We komen onze afspraken na. 
[Persoonlijk contact, advies op maat]

 

Persoonlijk contact, advies op maat 

 

Bij Neptunus vinden we het belangrijk om altijd dichtbij onze klanten te zijn, zowel op een figuurlijke als letterlijke manier. Onze accountmanagers komen namelijk altijd graag langs om advies of producttrainingen te geven op specifieke productgroepen, artikelen of werkwijze-ondersteuningen. Deze producttrainingen geven we zelf of in samenwerking met onze leveranciers, zodat we altijd de maximale hoeveelheid kennis en informatie kunnen delen.

05 september

Effectieve desinfectietechnieken: creëer een veilige en hygiënische omgeving

In een tijd waarin hygiëne en veiligheid essentieel zijn, is het begrijpen en toepassen van de juiste desinfectietechnieken van cruciaal belang voor scholen, zorginstellingen en andere omgevingen waar mensen samenkomen. Het verschil tussen simpelweg reinigen en daadwerkelijk desinfecteren kan een wereld van verschil maken in het verminderen van ziekteverwekkers en het creëren van een veilige en hygiënische omgeving. In deze blog nemen we je mee door de meest effectieve desinfectiemethoden.

 

Lees meer
01 augustus

Beste luchtverfrissers voor verschillende ruimtes

Luchtverfrissers zijn een effectieve manier om onaangename geuren te bestrijden en een frisse atmosfeer te creëren in verschillende omgevingen. Er zijn diverse soorten op de markt, elk ontworpen voor specifieke situaties en behoeften. In deze blog zullen we de verschillende opties van luchtverfrissers bespreken en hoe je de juiste keuze kunt maken voor jouw specifieke ruimte.

Lees meer
13 juli

Column: Eerste werknemer Wim

Onze collega Wim is 37 jaar geleden bij Neptunus als allereerste werknemer begonnen! Hij neemt je graag mee terug naar de begindagen van Neptunus. 

 

Lees meer
[Iso tekst]

ISO 9001:2015


Neptunus is officieel gecertificeerd voor de norm ISO 9001:2015. Dit certificaat is geldig voor medische, veterinaire en facilitaire scope. Hierdoor zijn wij in staat om binnen onze processen kwaliteit te kunnen garanderen. 

Bel mij terug
{{error}}