Interieur

Schoonmaakmiddelen voor het interieur zijn ontworpen om verschillende oppervlakken schoon te maken, zoals meubels, vloeren, ramen en deuren. Deze schoonmaakmiddelen zijn er in verschillende soorten en varianten, van allesreinigers tot specifieke producten voor het reinigen van bepaalde oppervlakken.

De verschillende soorten schoonmaakmiddelen voor het interieur

In het assortiment van Neptunus vind je verschillende soorten producten waarmee je het interieur van bijvoorbeeld kantoorpand of huis schoon kan maken. Zo vind je middelen voor periodieke reiniging, dagelijkse reiniging, ready to use en milieurvriendelijke producten (ecolabel). Dit in combinatie met ons merkonafhankelijke beleid zorgt voor een breed scala product-merk combinaties waaruit te kiezen valt.

Moet ik altijd schoonmaakmiddelen gebruiken voor het interieur?

Schoonmaakmiddelen voor het interieur zijn niet altijd nodig. Regelmatig stofzuigen, stoffen en het afnemen van oppervlakken met een vochtige doek kan vaak al voldoende zijn om een hygiënische omgeving te behouden. Schoonmaakmiddelen zijn handig voor het verwijderen van hardnekkig vuil en vlekken.

Hulp bij het uitkiezen van interieur reinigingsmiddelen

Kom je er niet uit of heb je vragen over onze product lijn? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder!

Bel mij terug
{{error}}