Keuken

Keukenreinigingsmiddelen zijn essentieel om een schone en hygiënische keuken te behouden. Er zijn verschillende soorten keukenreinigingsmiddelen verkrijgbaar. Elk soort is ontworpen om specifieke problemen aan te pakken, zoals vet- en vuilophoping, kalkaanslag of bacteriën.

De verschillende soorten keukenreinigingsmiddelen

Er zijn veel verschillende soorten keukenreingingsmiddelen te verkrijgen bij Neptunus. Ieder type is ontworpen voor een bepaald doel. Onderstaand ligten we ze graag voor je toe:

Allesreinigers voor in de keuken

Een van de meest voorkomende keukenreinigingsmiddelen is allesreiniger. Dit type reinigingsmiddel is geschikt voor het schoonmaken van alle oppervlakken in de keuken, zoals aanrechtbladen, tafels, kasten en apparatuur. Allesreiniger verwijdert gemakkelijk vet, vuil en vlekken, waardoor de keuken er weer schoon en fris uitziet.

Keuken ontvetters

Een ander belangrijk keukenreinigingsmiddel is ontvetter. Dit type reinigingsmiddel is ontworpen om hardnekkig vet en olie te verwijderen, vooral op plekken zoals fornuizen, ovens en friteuses. Ontvetters zijn vaak krachtiger dan allesreinigers en kunnen de meest hardnekkige vlekken bestrijden.

Middelen tegen kalkaanslag in de keuken

Voor het verwijderen van kalkaanslag zijn er speciale ontkalkingsmiddelen beschikbaar. Deze middelen zijn ideaal voor het schoonmaken van kranen, spoelbakken en waterkokers, omdat kalkaanslag hier vaak voorkomt. Ontkalkingsmiddelen bevatten zuren die kalkaanslag oplossen, waardoor oppervlakken er na toepassing weer glanzend uitzien.

Hulp bij het uitzoeken van de juiste keuken reinigingsmiddelen

Zou je graag hulp willen of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder!

Bel mij terug
{{error}}