Sanitair

Sanitaire reinigingsmiddelen zijn ontworpen om badkamers, toiletten en andere sanitaire ruimtes effectief en hygiënisch mee te reinigen. Deze schoonmaakmiddelen zijn in veel gevallen krachtiger dan reguliere allesreinigers omdat ze zijn geformuleerd om specifieke problemen aan te pakken, zoals kalkaanslag, schimmel en bacteriën.

De verschillende soorten sanitaire schoonmaakmiddelen

Bij Neptunus zijn er verschillende soorten middelen verkrijgbaar om het sanitair mee schoon te maken. Elk type reinigingsmiddel heeft zijn eigen specifieke voordelen en kan beter geschikt zijn voor bepaalde oppervlakken of problemen. Opties zijn o.a. dagelijkse, periodieke, ready to use, ecolabel schoonmaakmiddelen en probleemoplossers. Deze zijn te verkrijgen van verschillende merken zoals Glorix, Polgreen, Tana, Taski, Agonex, ZONE en nog veel meer.

Welke oppervlakken kunnen met sanitaire reinigingsmiddelen worden gereinigd?

Sanitaire reinigingsmiddelen kunnen worden gebruikt op verschillende oppervlakken, waaronder toiletten, wastafels, douches, badkuipen, tegels en vloeren. Het is belangrijk om te letten op de ingrediënten van het product en de instructies op de verpakking te volgen om er zeker van te zijn dat het product veilig en geschikt is voor het oppervlak dat je wilt reinigen. Dit om schade en andere narigheid te voorkomen.

Advies bij het aanschaffen van sanitaire schoonmaakmiddelen

Kom je er niet uit of heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder!

Bel mij terug
{{error}}