Vloer

Op zoek naar effectieve reinigingsmiddelen voor de vloer? Dan ben je bij Neptunus aan het juiste adres! Of je nu op zoek bent naar een middel om hardnekkige vlekken te verwijderen of gewoon een algemene reiniging van de vloer wilt uitvoeren, wij hebben een ruim assortiment aan schoonmaakmiddelen voor alle soorten vloeren.

De verschillende soorten vloerreinigers

Op de schoonmaak markt zijn er tal van opties om uit te kiezen wanneer je je vloer wilt reinigen. Elk soort heeft een specifiek doel, eigenschappen en toepassingen. Hieronder beschrijven we een aantal van de verschillende opties:

Allesreinigers

Een allesreiniger is geschikt voor het dagelijks reinigen van de vloer en verwijdert gemakkelijk stof, vuil en vlekken. Het is een milde reiniger die geschikt is voor de meeste vloeroppervlakken.

Zuur reiniger

Een zuur reiniger is ideaal voor het verwijderen van hardnekkige kalkaanslag en roest op vloeren. Het is geschikt voor gebruik op tegels, maar moet worden vermeden bij gebruik op natuursteen.

Alkalische reiniger

Een alkalische reiniger is een krachtig middel dat helpt bij het verwijderen van vet, olie en andere hardnekkige vlekken op de vloer. Het is geschikt voor gebruik op de meeste vloeroppervlakken, maar moet worden vermeden bij gebruik op natuursteen.

Vloerwas

Een vloerwas biedt bescherming en glans aan de vloer. Het wordt vaak gebruikt op houten vloeren en moet regelmatig worden aangebracht om de vloer in goede staat te houden.

Vloerstripper

Een vloerstripper wordt gebruikt om oude waxlagen en andere afwerkingsmiddelen van de vloer te verwijderen, om zo de vloer klaar te maken voor een nieuwe laag.

Hoe vaak dient een vloer schoongemaakt te worden?

Hoe vaak je een vloer moet schoonmaken hangt af van het gebruik van de vloer. Over het algemeen wordt een vloer eens per week schoongemaakt, maar bij intensief gebruik kan er gekozen worden om deze vaker te reinigen. Hiervoor hebben we verschillende producten beschikbaar gesteld.

Hulp bij het selecteren van vloerreinigers

Zou je graag hulp willen bij het uitzoeken van de juiste schoonmaakmiddelen voor vloeren. Neem dan contact op met onze klantenservice, zij staan je graag te woord.

Bel mij terug
{{error}}