Tafelaankleding

Bij Neptunus vind je verschillende tafelaankleding artikelen. Van servetten en tafelkleden tot napperons en placemets. Bij Neptunus vind je het allemaal. Naast hun functionele eigenschappen fleuren ze de tafels ook op, twee in een dus.

Welke soorten tafelaankleding producten bieden jullie aan?

Ons assortiment is breed, divers en merkonafhankelijk. Hierdoor zijn we in staat om verschillende producten van verschillende merken aan te bieden. Hieronder vind je de productencategoriën die onder de tafelaankleding vallen.

Servetten

Servetten zijn onmisbaar bij tafelaankleding. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, stoffen en vouwstijlen. Servetten kunnen worden gevouwen en op verschillende manieren op de borden worden geplaatst, waardoor ze een functioneel en decoratief element vormen.

Tafelkleden en lopers

Tafelkleden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals katoen, linnen, polyester en plastic. Ze zorgen niet alleen voor een nette en elegante uitstraling, maar beschermen ook de tafel tegen vlekken en krassen.

Tafellopers zijn langwerpige stukken stof die over het tafelkleed worden geplaatst. Ze voegen een decoratief element toe aan de tafel en dienen als een accent voor het tafeldecor.

Napperons

Napperons, ook wel bekend als placemats, zijn decoratieve onderleggers die rechtstreeks op de tafel worden geplaatst om individuele plaatsen te markeren. Ze dienen zowel een praktisch als esthetisch doel, omdat ze de tafel beschermen tegen vlekken en morsen, en tegelijkertijd een extra laag stijl en kleur toevoegen aan het tafelblad.

Placemets

Placemats zijn een veelvoorkomend onderdeel van tafelaankleding en worden gebruikt om individuele eetplekken op een tafel te markeren. Deze decoratieve onderleggers bieden niet alleen bescherming tegen morsen en vlekken, maar voegen ook stijl en kleur toe aan de tafelsetting.

Waarom tafelaankledings producten bestellen?

Deze diverse tafelaankleding producten bieden een breed scala aan mogelijkheden om de tafel naar jouw smaak aan te kleden. Of je nu kiest voor een formele en verfijnde uitstraling of een informele en speelse sfeer wilt creëren, er zijn altijd geschikte tafelaankleding producten beschikbaar. Combineer verschillende elementen, speel met kleuren, texturen en patronen, en geef zo de tafel een persoonlijk tintje dat past bij de gelegenheid. Met de juiste tafelaankleding wordt elke maaltijd, feest of bijeenkomst een speciale gelegenheid om van te genieten.

Vragen? Neem contact op!

Heb je vragen over ons assortiment of een specifiek product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of je rayonmanager, zij staan je graag te woord.

Bel mij terug
{{error}}