Handdesinfectie

Desinfecterende zeep is een krachtig middel dat speciaal is ontworpen om ziektekiemen te bestrijden en de verspreiding van bacteriën en virussen tegen te gaan. Deze zeep bevat actieve ingrediënten, zoals alcohol, die effectief zijn in het doden van micro-organismen op de handen.

Waarom desinfecterende zeep gebruiken?

Er zijn verschillende redenen waarom je er verstandig aan doet om gebruik te maken van desinfecterende zeep. Hieronder ligten wij onze eigen ervaring toe:

Microbiële bestrijding

Desinfecterende zeep is geformuleerd om een breed spectrum aan ziektekiemen, waaronder bacteriën, virussen en schimmels, te elimineren. Het gebruik van desinfecterende zeep helpt bij het verminderen van infecties en het voorkomen van verspreiding van ziektekiemen. Dit is met name van belang op plekken waar veel doorstroom van mensen is, zoals in commerciële, openbare en medische omgevingen.

Handhygiëne

Desinfecterende zeep is een handig alternatief voor water en zeep wanneer deze niet direct beschikbaar zijn. Het biedt een snelle en gemakkelijke manier om je handen te desinfecteren, vooral op plaatsen waar het risico op blootstelling aan ziektekiemen hoog is, zoals openbare ruimtes, ziekenhuizen, scholen en werkplekken.

Snelle werking

Desinfecterende zeep werkt snel om ziektekiemen op de handen te doden. De meeste desinfecterende zepen hebben een snelle droogtijd en laten geen plakkerig of vettig gevoel achter op de handen na gebruik.

Aanvulling op handen wassen

Hoewel desinfecterende zeep effectief is in het doden van veel ziektekiemen, wordt het nog steeds aanbevolen om regelmatig je handen te wassen met water en zeep, vooral wanneer je handen zichtbaar vuil of bevuild zijn. Het gebruik van desinfecterende zeep kan echter een handige aanvulling zijn op het handen wassen, vooral in situaties waarin directe toegang tot water en zeep beperkt is.

Welke soorten desinfecterende zeep zijn er?

Bij Neptunus zijn er verschillende soorten desinfectie zeep te verkrijgen. Zo zijn er sprays, pompjes, gels en desfinectie zeep met alcohol terug te vinden in ons assortiment. En ook desinfectiezuilen vind je bij Neptunus. Voor elk vraagstuk bieden we een passend product.

Advies bij het aanschaffen van desinfecterende zeep

Kom je er niet uit of heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder!

Bel mij terug
{{error}}