Navulbaar

Navulbare zeep en zeepdispensers bieden een duurzame en kosteneffectieve oplossing voor handhygiëne. In plaats van traditionele wegwerpzeepverpakkingen te gebruiken, maakt navulbare zeep gebruik van hervulbare containers die gemakkelijk bijgevuld kunnen worden wanneer de zeep opraakt.

Waarom gebruik maken van navulbare zeep en dispensers?

Er zijn verschillende voordelen te benoemen wanneer we het hebben over het gebruik van zeep en zeepdispensers. Hieronder ligten we onze ervaring toe:

Duurzaamheid

Navulbare zeep en zeepdispensers verminderen de hoeveelheid afval die wordt gegenereerd door wegwerpverpakkingen. Door te kiezen voor navulbare opties draag je bij aan het verminderen van plastic afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

Kostenbesparing

In vergelijking met het regelmatig kopen van nieuwe zeepverpakkingen, bieden navulbare zeepdispensers een kosteneffectieve oplossing op de lange termijn. Na de initiële aanschaf van de dispenser hoef je alleen maar navullingen te kopen, wat vaak voordeliger is dan steeds nieuwe zeepverpakkingen te kopen.

Gemak en gebruiksgemak

Navulbare zeepdispensers zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Ze zijn eenvoudig bij te vullen en hebben doorgaans een mechanisme dat lekkage voorkomt. Hierdoor kun je de zeepdispenser gemakkelijk onderhouden en zorgen voor een continue voorraad zeep zonder gedoe.

Aanpasbaarheid

Navulbare zeepdispensers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en ontwerpen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende omgevingen en behoeften. Of het nu gaat om een badkamer in een huis, een kantoorruimte of een openbare locatie, er zijn navulbare zeepdispensers beschikbaar die passen bij de specifieke vereisten.

Hygiëne

Navulbare zeepdispensers zorgen voor een hygiënische handhygiëne. Ze zijn vaak uitgerust met dosesystemen die contact met de zeep minimaliseren, waardoor het risico op kruisbesmetting wordt verminderd. Bovendien kunnen navulbare zeepdispensers worden gevuld met verschillende soorten zeep, zoals antibacteriële zeep of milde zeep, afhankelijk van de behoeften en voorkeuren.

Welke soorten navulbare zeep stellen jullie beschikbaar?

Bij Neptunus vind je verschillende soorten navulbare zeep terug in het assortiment. Met dit brede en merkonafhankelijke assortiment bieden we oplossingen voor verschillende vraagstukken. het meest voorkomende type navulzeep is de handzeep. Deze is verkrijgbaar in verschillende volumes. Ook vind je garagezeep, foamzeep en handreinigers terug.

Vragen over ons assortiment?

Kom je er niet uit of heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder!

Bel mij terug
{{error}}