Dispensers

Dispensers

Dispensers, misschien niet de meest interessante artikelen om je druk over te maken wanneer je producten inkoopt en een sanitaire ruimte of keuken inricht, toch is de keuze die je maakt een bewuste. Kies je kunststof? Of ga je voor een strak design met metaal? Of ga je voor groen en kies je voor karton? Ja echt, dat laatste is ook een mogelijkheid en te bestellen bij ons. Onderstaand een overzicht van verschillende soorten dispensers die wij in ons assortiment hebben en voor welke doeleinden deze te gebruiken zijn.

Soorten dispensers

Even een kleine opfrisser, want zeg je dispensers dan denken we aan:

  • Zeepdispensers (lotion, foam)

  • Toiletroldispensers

  • Poetspapierdispensers

  • Hygiënezakjesdispensers

  • Handdoek dispensers

  • Luchtverfrissers

  • Alcohol dispenser handen (gel, spray)

  • Afvalbakken

  • Toiletborstelhouders

Allen toepasbaar voor verschillende doeleinden maar functioneel om de meest optimale hygiëne te garanderen. Neptunus biedt de mogelijkheid om een deel van bovenstaande artikelen in dezelfde kleuren en designs te leveren. Ook behoort bedrukking met jouw logo tot de mogelijkheden. Dit zorgt ervoor dat iedere ruimte een chique en georganiseerde uitstraling krijgt. Perfect voor de gezondheidszorg, horeca, scholen, verenigingen en kantoren.

Houder voor zepen / zeephouders

Zeepdispensers zijn onmisbaar in een sanitaire ruimte en uiterst hygiënisch. Dit werd maar weer eens extra duidelijk gedurende de afgelopen twee jaar en de wereldwijde pandemie. Zeepdispensers zorgen ervoor dat aanrakingspunten en contactmomenten tussen gebruik en mens zo kort mogelijk zijn.  Zo zijn er dispensers waarbij alleen op de knop gedrukt hoeft te worden en de zeep komt op je handen terecht. Tevens leveren wij automatische zeepdispensers die werken met een sensor. Zodra je je hand onder de zeepdispenser plaatst registreert de sensor dit en vervolgens komt de zeep automatisch uit de dispenser. Dit soort zeephouders zijn nog hygiënischer en zeer populair voor openbare ruimtes.

Voor het vullen van navulbare zeephouders kun je kiezen uit de zeepsoorten lotion of foam. Ook zijn er zeephouders verkrijgbaar in cartridges, hierbij vervang je het lege flacon zeep voor een nieuwe flacon. Of, wanneer er gebruik gemaakt wordt van alcohol, een nieuwe alcoholgel zak. Desinfectie zuilen, gevuld met alcohol gel of spray, zijn uiterst praktisch voor het plaatsen bij deuren van openbare ruimtes en werkplekken om tussendoor de handen schoon te houden.

Handdoekdispensers

Het waarborgen van de juiste handhygiëne gaat hand in hand met het kiezen van de juiste dispensers. En handdoekdispensers sluiten nauw aan op het behoud van schone handen, waar je ook bent. Van Z-vouw, ZZ-vouw, C-vouw tot intervouw, het is allemaal te bestellen bij ons. Ook bieden wij milieubewuste handdoekdispensers gemaakt van karton. Een breed assortiment met de keuze tot verschillende afwerkingen, dat maakt dat er in onze webshop altijd wel iets te bestellen is wat je zoekt.

Toiletdispensers

Toiletdispensers worden, zoals de naam al doet vermoeden, gebruikt voor toiletpapier. Deze dispensers geven een nette en chique uitstraling aan iedere WC en zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. De dispensers geven bij ieder toiletgebruik de juiste uitgave van toiletpapier. Dit kan zowel per vel, of zoals de klassieke uitvoering waarbij het toiletpapier, traditionele rol, systeemrol of jumbo rol, zelf naar ratio afgescheurd kan worden. Aansluitend zijn er ook toiletborstelhouders in dezelfde uitstraling verkrijgbaar.

Afvalbakken

Afvalbakken zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Binnen ons assortiment vind je afvalbakken met inhoud tussen de 4 en 90 liter, leverbaar in de kleuren wit, zwart en RVS. Welk formaat afvalbak te kiezen is uiteindelijk afhankelijk van de ruimte waarvoor de afvalbak gebruikt kan worden. Zo zal in een toilet in een kantoorpand een kleinere prullenbak geschikt zijn, en voor een keuken of openbare ruimte juist een ruime afvalbak.

Ook is het vanuit hygiënisch oogpunt belangrijk om te denken aan de systemen van de afvalbak. Kies je een afvalbak die automatisch opent middels een sensor? Of is het gebruik maken van een pedaalemmer praktischer? Ook behoort een drukdeksel tot de mogelijkheden. Met het oog op recyclen en duurzaamheid zijn er ook duo afvalbakken verkrijgbaar waarbij het scheiden van afval eenvoudiger wordt. Een duo afvalbak bestaat uit twee of meer bakken.

Welke dispensers heb ik nodig?

En dan is het keuzemoment daar, de inrichting van de sanitaire ruimte is bijna afgerond, voor welke soort dispenser kies je? De definitieve keuze wordt beïnvloed door een aantal zaken. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde reglementen die nageleefd moeten worden in de horeca of in ziekenhuizen namens de wet. Ook zal het maken van de juiste keuze samenhangen met voorkeur, en dan voornamelijk de voorkeur van je klanten. Advies nodig? Onze rayonmanagers helpen je graag/assisteren je graag.

Een voorbeeld; gedurende de afgelopen 2 jaar heeft het woord hygiëne wereldwijd meer bewustheid dan ooit gecreëerd wat betreft schoonmaak en desinfectie. Dit geldt des te meer voor publieke- en openbare ruimtes. Zo zullen veel klanten inmiddels bekend zijn met zeepdispensers die werken met een sensor en ook een voorkeur voor dit type dispensers hebben. TorkSatino en QBIC bieden ieder een eigen type en lijn om aan deze vraag te voldoen, zodat er altijd wel een product aansluit op jouw voorkeur.

Dispenserlijnen

Wanneer je geïnteresseerd bent in het kopen van producten van een en hetzelfde merk, kun je ervoor kiezen om een dispenserlijn te kopen. Een dispenserlijn bestaat onder andere uit een toiletdispenser, handdoekdispenser en zeepdispenser, afvalbak, luchtverfrisser, toiletborstel. Allen met eigen keuze mogelijkheden zoals eerder genoemd en beschreven. Investeren in een dispenserlijn kan een fikse uitgave zijn. En wat nou als je over een paar jaar toch totaal iets anders wilt? Neptunus biedt hiervoor de mogelijkheid om dispensers in bruikleen te gebruiken. Hiervoor bieden wij drie of vijfjarige contracten aan. Meer informatie hierover is te verkrijgen via jouw rayonmanager of onze Customer Service.

Materialen

Een breed assortiment aan dispensers zorgt ervoor dat er altijd wel een dispenser te vinden is die voldoet aan jou verwachtingen. Vanuit noodzakelijke en vooral praktische overwegingen, bijvoorbeeld het investeren in RVS Dispensers omdat deze bestand zijn tegen vandalisme. Ook dispensers gemaakt van kunststof worden geleverd in diverse kwaliteiten. Ook dispensers gemaakt van karton zijn sinds kort onderdeel van ons assortiment, zodat investeren in een duurzamere toekomst nog makkelijker gaat.

Hoe kan Neptunus jou hierin ondersteunen?

Wij leveren graag de juiste producten, om zo iedere sanitaire ruimte zo efficiënt mogelijk in te richten. Neptunus kan jou bijstaan en adviseren waar nodig, om zo de juiste artikelen per in te richten ruimte te kiezen. Zoals bovenstaand vermeld bestaat het merkonafhankelijke Neptunus-assortiment uit een breed scala aan dispenser artikelen, waardoor wij onze klanten veel keuze kunnen bieden. Ons gehele aanbod is terug te vinden in onze webshop.

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn, of heb je vragen over dit onderwerp? Neem gerust contact op met jouw rayonmanager of onze Customer Service via 0570 622 890 of info@neptunusbv.nl.

Gepubliceerd op: 19 januari | Terug
Bel mij terug
{{error}}