Afvalbakken & Opbergen

Op zoek naar de perfecte oplossing voor het opbergen van jouw spullen of het scheiden van afval? Dan zijn afvalbakken en opbergboxen een goede keuze. Deze handige opbergmiddelen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten, kleuren en materialen, zodat je altijd iets kunt vinden dat past bij jouw wensen en behoeften.

De verschillende soorten afvalbakken en opbergboxen

Bij Neptunus vind je allerlei bakken en boxen voor het scheiden of opbergen van afval en spullen. Zo vind je onder andere afvalbakken voor sanitaire ruimtes, algemene afvalbakken, vladovende afvalbakken, pedaalemmers, afvalbakken voor afvalscheiding, papierbakken, buitenafvalbakken, containers, wasmanden, opbergboxen, afvalzakhouders, ophangrekken en asbakken. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze tussen al deze bakken en boxen ligten we ze hieronder toe:

Afvalbakken voor sanitaire ruimtes

Afvalbakken voor sanitaire ruimtes worden gebruikt om afval, zoals papieren handdoekjes en hygiëneproducten,dat in de toiletruimte wordt geproduceerd, op te vangen na gebruik. Ze zijn essentieel voor het behoud van een schone en hygiënische sanitaire ruimte en voorkomen dat afval zich ophoopt op de vloer of andere oppervlakken.

Algemene afvalbakken

Algemene afvalbakken worden gebruikt om verschillende soorten afval op te slaan, zoals papier, plastic, voedselresten en restafval. Ze zijn handig voor gebruik op kantoren, in openbare ruimtes, scholen en andere locaties waar veel mensen samenkomen. Maar ook voor in huis zijn ze geschikt.

Vlamdovende afvalbakken

Vlamdovende afvalbakken worden gebruikt in situaties waarin brandgevaar een risico vormt, zoals in keukens, werkplaatsen en andere omgevingen waar ontvlambare materialen worden gebruikt of opgeslagen. Deze afvalbakken zijn ontworpen om de verspreiding van vuur te voorkomen of te beperken. Ze zijn voorzien van een speciale constructie en materialen die de zuurstoftoevoer naar de inhoud verminderen, waardoor brand wordt voorkomen of geblust.

Pedaalemmers

Pedaalemmers zijn handig in verschillende situaties, omdat je ze met je voet kunt openen zonder je handen te gebruiken. Dit maakt ze hygiënischer dan prullenbakken die met de hand worden geopend. Pedaalemmers zijn daarom ideaal voor gebruik in sanitaire ruimtes zoals toiletten en badkamers, maar ook in keukens en andere ruimtes waar hygiëne belangrijk is.

Afvalscheidingsprullenbakken

Afvalscheidingsprullenbakken worden gebruikt om verschillende soorten afval te scheiden en apart op te slaan. Dit type afvalbak is handig voor recycling en kan bijdragen aan een duurzamere afvalverwerking. Ze zijn geschikt voor onder andere thuisgebruik en op kantoren, scholen en openbare gebouwen.

Papierbakken

Papierbakken worden gebruikt voor het verzamelen en scheiden van papierafval. Ze zijn handig voor kantoren, scholen en andere locaties waar veel papier wordt gebruikt en weggegooid, zoals kranten, tijdschriften, printpapier en kartonnen dozen. Door papier apart te houden van ander afval, kan het gemakkelijker worden gerecycled en hergebruikt.

Buitenafvalbakken

Buitenafvalbakken worden gebruikt om afval buiten op te slaan en te voorkomen dat het op straat of in de natuur terechtkomt. Ze zijn vaak te vinden op en rondom openbare plaatsen zoals parken, stranden, stations, parkeerplaatsen, winkelcentra en andere openbare ruimtes.

Containers

Afvalcontainers worden gebruikt om grote hoeveelheden afval op te slaan en te transporteren. Ze worden vaak gebruikt in commerciële en industriële omgevingen, zoals op bouwplaatsen, evenementenlocaties en in steden en gemeenten. Afvalcontainers zijn er in verschillende maten en uitvoeringen en kunnen worden gebruikt voor verschillende soorten afval, zoals bouwafval, bedrijfsafval, groenafval en restafval.

Wasmanden

Wasmanden worden gebruikt om vuile was tijdelijk op te bergen voordat het de wasmachine in gaat. Ze zijn er in verschillende maten en materialen, zoals plastic, stof, riet of rotan. Wasmanden zijn handig om de was op een centrale plaats te verzamelen en te voorkomen dat de vuile was zich door het hele huis verspreidt.

Opbergboxen

Opbergboxen worden gebruikt om diverse items in op te bergen en te organiseren, zoals kleding, speelgoed, documenten en gereedschap. Ze zijn handig in gebruik omdat ze stapelbaar zijn en vaak voorzien zijn van deksels waardoor ze gemakkelijk op te bergen zijn in bijvoorbeeld een kast of op zolder.

Afvalzakhouders

Afvalzakhouders zijn ontworpen om, zoals de naam al suggereert, afvalzakken op te hangen. Zo vind je muurringen, muurhouders en afvalzakhouders met frame. Afvalzakhouders zijn ideaal omdat hierdoor afvalzakken niet rondslingeren met inhoud.

Ophangrekken

Ophangrekken zijn de ideale oplossing wanneer je niet weet waar je bepaalde dingen, zoals kleding, moet laten. Bij Neptunus vind je losse wandstrips om zelf het aantal gewenste klemmen en / of haken aan te bevestigen voor het ophangen van materiaal.

 Asbakken

Asbakken worden gebruikt om sigarettenpeuken en as op een veilige manier te verzamelen en te voorkomen dat rookresten en as zich verspreiden in de omgeving. Ze worden vaak gebruikt in buitenruimtes zoals terrassen, rookruimtes, parken, en bij ingangen van gebouwen waar roken is toegestaan.

Hulp bij het uitkiezen van de juiste afvalbakken en opbergboxen

Heb je nog vragen? Of zou je graag advies willen? Neem dan contact op met onze klantenservice of je rayonmanager, zij helpen je graag verder.

Bel mij terug
{{error}}