Emmers

Schoonmaakemmers zijn een belangrijk onderdeel van je schoonmaakuitrusting. Of je nu een professionele schoonmaker bent of gewoon je huis schoonmaakt, een goede schoonmaakemmer is essentieel. Verkrijgbaar van verschillende merken en materialen in allerlei soorten en maten.

De verschillende soorten schoonmaakemmers

Bij Neptunus zijn er verschillende soorten schoonmaakemmers te koop, elk met een specifiek doel ontworpen. Zo vind je onder andere bouwemmers, vermopemmers, rolemmers, emmers met hendel, emmers voor werkwagens, spaansemopemmers en minimopemmers. Deze zijn verkrijgbaar van merken als Vileda, Numatic en Taski. Genoeg om uit te kiezen dus.

Hoe maak je een schoonmaak emmer schoon?

Het is belangrijk om een schoonmaak emmer na gebruik grondig te reinigen om bacteriën en schimmelgroei te voorkomen. Maak de emmer schoon met warm water en zeep en spoel deze daarna grondig af. Laat de emmer volledig drogen voordat je hem opbergt.

Hulp bij het aanschaffen van de juiste schoonmaak emmer

Zou je graag begeleiding willen bij het aankoop proces van een of meerdere emmers? Neem dan contact op met onze klantenservice of je rayonmanager. Zij staan je graag te woord.

Bel mij terug
{{error}}