Machines

Schoonmaakmachines zijn essentiële hulpmiddelen voor nauwkeurige en grondige reiniging in diverse omgevingen, zoals kantoren, scholen, ziekenhuizen, hotels en industriële faciliteiten. Ze helpen bij het versnellen van het schoonmaakproces en het bereiken van optimale resultaten.

Welke soorten schoonmaakmachines vind je bij Neptunus?

Bij Neptunus zijn er verschillende soorten schoonmaakmachines te verkrijgen, elk ontworpen voor een specifiek doel. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze ligten we ze hieronder stuk-voor-stuk toe:

Stofzuigers

Stofzuigers worden gebruikt voor het verwijderen van stof, vuil, haren en allergenen van verschillende oppervlakken, zoals vloeren, tapijten en bekleding. Ze zijn een onmisbaar hulpmiddel voor het behoud van een schone en gezonde leefomgeving en worden zowel in commerciële als huishoudelijk sferen gebruikt.

Waterzuigers

Waterzuigers, ook wel nat-droog stofzuigers genoemd, worden gebruikt voor het opruimen van zowel droog als nat vuil. Ze zijn speciaal ontworpen om vloeistoffen op te zuigen, naast stof, vuil en ander afval.

Industriezuigers

Industriezuigers, ook wel industriële stofzuigers genoemd, worden gebruikt voor het reinigen van grote oppervlakken, het opruimen van grof vuil en het verwijderen van stof en afval in industriële omgevingen.

Schrobzuigmachines op kabel

Schrobzuigmachines op kabel worden gebruikt voor het reinigen en onderhouden van vloeren in verschillende omgevingen, zoals commerciële gebouwen, winkelcentra, ziekenhuizen, scholen en fabrieken. Deze machines zijn speciaal ontworpen om vuil, vlekken en resten effectief van de vloer te verwijderen.

Schrobzuigmachines op batterij

Schrobzuigmachines op batterij worden gebruikt voor het reinigen en onderhouden van vloeren in diverse omgevingen, zoals kantoren, winkelcentra, sportscholen, luchthavens en horecagelegenheden. Deze machines bieden een efficiënte en draadloze oplossing voor vloerreiniging, zonder afhankelijk te zijn van een externe stroombron.

Eenschijfsmachines

Een eenschijfsmachine, ook wel bekend als een schrob- en boenmachine, wordt gebruikt voor verschillende schoonmaaktaken op vloeren. Deze machine is ontworpen om vloeren te schrobben, boenen, polijsten en op te poetsen. Het wordt vaak gebruikt in diverse omgevingen zoals kantoren, scholen, winkels en horecagelegenheden.

Tapijtmachines

Een tapijtmachine, ook wel bekend als een tapijtreiniger, wordt specifiek gebruikt voor het reinigen en onderhouden van tapijten en stoffering. Het is ontworpen om diep in de vezels van het tapijt te reinigen en vuil, vlekken, allergenen en geurtjes te verwijderen.

Veegmachines

Een veegmachine, ook wel bekend als een vloerveger, wordt gebruikt voor het efficiënt en snel vegen van verschillende soorten vloeren. Het is ontworpen om stof, vuil, bladeren en kleine afvalstoffen van zowel harde als zachte vloeroppervlakken te verwijderen. Veegmachines kunnen worden gebruikt in diverse omgevingen, zoals magazijnen, parkeerterreinen, fabrieken, winkelcentra en buitenterreinen.

Stoomreinigers

Een stoomreiniger is een krachtig reinigingsapparaat dat stoom gebruikt om diverse oppervlakken grondig schoon te maken. De machine wordt voornamelijk gebruikt voor het reinigen en desinfecteren van harde oppervlakken zoals vloeren, tegels, keukenapparatuur, badkamers en meubels.

Advies bij het aanschaffen van schoonmaakmachines

Kom je er niet uit of heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder!

Bel mij terug
{{error}}