Vermop

Vermop is een toonaangevend merk op het gebied van professionele schoonmaakproducten en apparatuur. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, waaronder mopwagens, werkwagens, reinigingsmiddelen en -machines. Vermop richt zich voornamelijk op de professionele schoonmaakmarkt en is geschikt voor diverse sectoren, zoals de gezondheidszorg, horeca, retail en het onderwijs.

Waarom kiezen voor Vermop?

Een van de kenmerken van Vermop is het gebruik van innovatieve technologieën en materialen bij de productie van haar schoonmaak producten. Zo biedt het merk microvezelmoppen aan die uitstekende schoonmaakresultaten bieden en minder water en schoonmaakmiddelen vereisen dan traditionele moppen. Daarnaast biedt Vermop een breed scala aan werkwagens, variërend van compacte en mobiele wagens tot grotere wagens die geschikt zijn voor grote oppervlakken. Deze werkwagens zijn ergonomisch ontworpen en gemakkelijk in gebruik. Ook vind je diverse mopwagens terug in hun assortiment.

Over Vermop

Vermop is van origine een Duits bedrijf dat is gespecialiseerd in de productie van professionele schoonmaakproducten en -oplossingen. Het bedrijf heeft meer dan 90 jaar ervaring in de branche en heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevend merk met een sterke aanwezigheid in Europa en daarbuiten.

Bel mij terug
{{error}}