Afvalzakken

Afvalzakken zijn een onmisbaar item in het huishouden, op kantoor en in openbare ruimtes. Ze worden gebruikt om afval op een hygiënische en efficiënte manier op te bergen en te vervoeren. Afvalzakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en diktes, afhankelijk van het type afval dat je wilt opbergen. Zo vind je altijd een geschikt type die voldoet aan jouw wensen en behoeften.

Welke soorten afvalzakken zijn er?

Bij Neptunus vind je een ruim assortiment aan verschillende soorten afvalzakken. Zo bieden we afvalzakken aan in diverse afmetingen, van kleine afvalzakken tot en met afvalzakken van 70 cm breed. Om een juiste keuze te kunnen maken lichten we ze hieronder voor je toe:

LDPE afvalzakken

LDPE staat voor Low Density Polyethylene. Dit type afvalzak is ideaal voor dagelijks gebruik. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen gebruikt worden voor het verzamelen van diverse soorten afval. LDPE afvalzakken zijn stevig en scheurbestendig, wat ervoor zorgt dat ze minder snel scheuren bij het weggooien van zwaarder afval.

HDPE afvalzakken

HDPE vuilniszakken zijn geschikt voor wat lichter afval. Door de hoge dichtheid van het polyethyleen gaan de afvalzakken wat sneller kapot bij scherp of zwaarder afval. Vaak is dit type afvalzak ook een stuk goedkoper in vergelijk met de LDPE afvalzak. Met verschillende maatvarianten is er voor elke situatie een geschikte HDPE vuilniszak te vinden.

Knowaste afvalzakken

Neptunus biedt onder andere Knowaste afvalzakken aan. Knowaste afvalzakken zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal en zijn geschikt voor het opvangen van incontinent afval zoals luiers, incontinentiemateriaal en hygiënische doekjes. 

Kliko afvalzakken

Voor de kliko's bieden we speciale kliko afvalzakken aan die perfect passen in de verschillende maten en types containers. Hierdoor kun je eenvoudig en hygiënisch je afval in de kliko deponeren en is deze gemakkelijk te legen. Bovendien blijft je kliko hierdoor een stuk schoner.

Milieuvriendelijke afvalzakken

Bij Neptunus tref je ook milieuvriendelijke afvalzakken aan, gemaakt van afbreekbaar materiaal. Deze afvalzakken zijn geschikt voor verschillende soorten afval, zoals groente- en fruitafval, composteerbaar afval en restafval.

Hemd en draagtassen

Tot slot vind je bij Neptunus ook hemd en draagtassen die geschikt zijn voor het meenemen van klein materiaal, bijvoorbeeld kleding na een aankoop in de winkel. Met verschillende groottes kunnen ook jassen en schoenen meegenomen worden in dit type tas.

Vragen over de afvalzakken?

Zou je graag meer willen weten over een product? Of heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of je rayonmanger, ze helpen je graag verder.

Bel mij terug
{{error}}