Handdoekrollen

Op zoek naar een hygiënische en efficiënte manier om handen te drogen? Overweeg dan handdoekrollen. Ze zijn ideaal voor gebruik in drukke ruimtes zoals sanitaire voorzieningen, keukens en werkplaatsen. Handdoekrollen bieden niet alleen een snelle en effectieve manier om handen te drogen, maar verminderen ook afval en kosten.

Welke soorten handdoekrollen bieden jullie aan?

Onze handdoekrollen zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en lengtes, geschikt voor zowel normaal als zwaar gebruik. Ze zijn compatibel met verschillende soorten dispensers die eenvoudig aan de muur kunnen worden gemonteerd. Het vervangen van de rollen is snel en gemakkelijk, wat tijd bespaart voor het schoonmaakpersoneel. Daarnaast zorgen de dispensers samen met de handoekrollen voor een hygiënische methode om je handen af te drogen.

Waar op letten bij het aanschaffen van handdoekrollen?

Bij het aanschaffen van handdoekrollen zijn er enkele belangrijke factoren om rekening mee te houden. Ten eerste is het van belang om de juiste maat te kiezen die past bij de handdoek dispenser waarin de rollen geplaatst worden. Ook het type dispenser is belangrijk om rekening mee te houden, bijvoorbeeld een automatische of handmatige dispenser. Het is ook belangrijk om te letten op de dikte van het papier en de sterkte van de rollen. Voor zwaardere taken, zoals het drogen van handen na het wassen of het schoonmaken van oppervlakken, zijn sterkere en dikkere handdoekrollen nodig dan voor lichtere taken, zoals het drogen van oppervlakken na het reinigen.

Vragen over de handdoekrollen?

Zou je graag meer willen weten over een product? Of heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of je rayonmanger, ze helpen je graag verder.

Bel mij terug
{{error}}