Doeken

Schoonmaakdoeken zijn essentiële hulpmaterialen bij het schoonmaken van huizen, kantoren en andere ruimtes. Er zijn verschillende soorten schoonmaakdoeken beschikbaar, elk met hun eigen specifieke voordelen en toepassingen. Door schoonmaakdoeken te gebruiken gaat werken effectiever en sneller.

De verschillende soorten schoonmaakdoeken

Bij Neptunus vind je verschillende soorten schoonmaakdoeken, zo zijn er microvezeldoeken, disposable microvezeldoeken, poetsdoeken, dweilen, thee en handdoeken en reinigingsdoeken. Een van de meest gebruikte schoonmaakdoeken is de microvezeldoek. Microvezeldoeken zijn gemaakt van fijne vezels die kleine deeltjes en vuil opvangen en vasthouden. Ze zijn zeer effectief bij het reinigen van oppervlakken zoals ramen, spiegels en tegels en kunnen worden gebruikt zonder schoonmaakmiddel. Ze zijn wasbaar en herbruikbaar, wat ze duurzamer maakt dan wegwerpdoeken. 

Een andere populaire schoonmaakdoek is de katoenen doek. Katoenen doeken zijn zacht en absorberend en worden vaak gebruikt voor het afnemen van stof en het reinigen van oppervlakken die gevoelig zijn voor krassen, zoals meubels. Ze kunnen zowel droog als vochtig worden gebruikt en zijn wasbaar en herbruikbaar.

Daarnaast vind je tegenwoordig ook veel disposable doeken die na gebruik weggeworpen worden. Wegwerp schoonmaakdoeken zijn handig voor het opruimen van gemorste vloeistoffen en kunnen ook worden gebruikt voor het afnemen van oppervlakken die snel vuil worden, zoals keukenbladen. Doekjes zijn vaak vochtig en geïmpregneerd met schoonmaakmiddel, waardoor ze geschikt zijn voor het snel en gemakkelijk reinigen van oppervlakken zoals toiletten en wastafels.

Hoe kies je de juiste schoonmaakdoek?

Bij het kiezen van een schoonmaakdoek is het belangrijk om rekening te houden met het type oppervlak dat je gaat reinigen en het gewenste resultaat. Het is ook belangrijk om de doeken regelmatig te wassen om de verspreiding van bacteriën te voorkomen. Door het gebruik van de juiste schoonmaakdoek zorg je ervoor dat de betreffende ruimte goed schoon blijft en er goed uitziet. Heb je hier nog vragen over? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice afdeling of jouw rayonmanager.

Bel mij terug
{{error}}