Luchtverfrissing

Luchtverfrissers zijn ontworpen om de lucht in een ruimte aangenaam en fris te laten ruiken. Ze helpen ongewenste geuren te neutraliseren en zorgen voor een aangename geurbeleving. Er zijn verschillende soorten luchtverfrissingsproducten beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en voordelen.

Welke soorten luchtverfrissers zijn er?

Bij Neptunus vind je verschillende soortern luchtverfrissers terug in het assortiment. Zo zijn er dispensers, spuitbussen, urinoirmatjes en vullingen. Om de juiste keuze te kunnen maken lichten we ze hieronder voor je toe:

Luchtverfrisser dispensers

Luchtverfrisser dispensers worden gebruikt in verschillende situaties waarin het gewenst is om een continue en gecontroleerde geurverspreiding te hebben. Denk hierbij aan kantoren, openbare-, sanitaire- en commerciële ruimtes.

Luchtverfrisser spuitbussen

Luchtverfrisser spuitbussen zijn ideaal voor situaties waarin een snelle, directe en tijdelijke geurverfrissing gewenst is. Ze bieden een eenvoudige en handige manier om onaangename geuren te bestrijden en een aangename geur in verschillende omgevingen te creëren.

Urinoirmatjes

Over het algemeen worden urinoirmatjes gebruikt om een ​​frisse geur te behouden, de hygiëne te bevorderen, het onderhoud te vergemakkelijken en het algehele comfort en de tevredenheid van gebruikers te verbeteren in openbare en commerciële sanitaire ruimtes met urinoirs. Ze zijn een waardevolle toevoeging aan de sanitaire voorzieningen om een ​​schone, aangename en hygiënische omgeving te bieden.

Luchtverfrisser vullingen

Luchtverfrisser vullingen worden gebruikt wanneer de bestaande vulling in een luchtverfrisserdispenser leeg is en moet worden vervangen. Ze worden meestal gebruikt in commerciële en openbare ruimtes, zoals kantoren, winkels, restaurants, hotels, scholen en ziekenhuizen. Het doel van luchtverfrisser vullingen is om een aangename geur te verspreiden en ongewenste geuren te neutraliseren, waardoor de luchtkwaliteit wordt verbeterd en een frisse omgeving wordt gecreëerd.

Hoe lang gaan luchtverfrissers mee?

De levensduur van een luchtverfrisser varieert afhankelijk van het type en de gebruiksfrequentie. Sommige luchtverfrissers kunnen enkele weken tot maanden meegaan voordat ze moeten worden vervangen of bijgevuld. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen voor het juiste gebruik en onderhoud van de luchtverfrisser.

Advies bij het aanschaffen van luchtverfrissers

Kom je er niet uit of heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder!

Bel mij terug
{{error}}