Industrierollen

Industrierollen worden vaak gebruikt voor het afvegen en schoonmaken van oppervlakken, het opnemen van olie, vet en andere vloeistoffen, en het absorberen van stof en vuil. Ze zijn ideaal voor gebruik in garages, werkplaatsen, fabrieken, magazijnen en andere industriële omgevingen waar robuustheid en absorptievermogen belangrijk zijn.

Welke soorten industrierollen bieden jullie aan?

Industrierollen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kwaliteiten, zodat ze kunnen worden afgestemd op de specifieke behoeften van een industrie. Ze kunnen zowel perforaties hebben voor gemakkelijke scheuring als ongeperforeerd zijn, afhankelijk van de gewenste toepassing. Bij Neptunus vind je blauwe en witte industrierollen, en ook de bijhorende dispensers in hangende en staande variant. Door de rollen te gebruiken in combinatie met de dispensers zorg je ervoor dat afrollen makkelijk en gecontroleerd gaat, wat uiteindelijk verspilling tegengaat.

In welke situaties gebruik je een industrierol?

Er zijn verschillende situaties waairn een industrierol van pas komt. We lichten ze hieronder voor je toe:

Reiniging- en onderhoudswerkzaamheden

Industrierollen worden vaak gebruikt voor het afvegen en schoonmaken van oppervlakken, zoals werkbanken, machines, gereedschappen en vloeren. Ze zijn ontworpen om vuil, stof, olie, vet en andere vloeistoffen op te nemen.

Absorbtie van vloeistoffen

In industriële omgevingen kan het nog wel eens voorkomen dat er gemost wordt. In dit geval bieden industrierollen een uitstekende oplossing. Door hun absorptiecapaciteit kunnen ze worden gebruikt om olie, water, chemicaliën en andere vloeistoffen op te nemen, waardoor de werkplek veilig en schoon blijft.

Afdroging van handen

In sommige industriële omgevingen is het van belang dat handen snel en goed gedroogt worden. Industrierollen met hoog absorptievermogen dienen als een handige en hygiënische oplossing voor het drogen van handen zonder dat er aparte handdoeken nodig zijn.

Advies bij het aanschaffen van industrierollen

Kom je er niet uit of heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder!

Bel mij terug
{{error}}