Mop & Werkwagens

Een mop- en werkwagen is onmisbaar wanneer je in de commerciële schoonmaak zit. De wagens brengen onwijs veel efficiëntie met zich mee, wat veel tijd en dus fysieke belasting scheelt. Of het nu gaat om een ziekenhuis, hotel, kantoor of school, de juiste mop- of werkwagen kan de schoonmaaktaken aanzienlijk gemakkelijker maken. 

Wat is de functie van een mop- en werkwagen?

Met een mop- en werkwagen kun je gemakkelijk grote hoeveelheden water en schoonmaakmiddelen meenemen. Dit zorgt ervoor dat je niet steeds heen en weer hoeft te lopen om water bij te vullen. De mop- en werkwagen heeft namelijk een grote emmer en een kleine mopemmer, zodat je de moppen gemakkelijk kunt uitspoelen en opnieuw kunt gebruiken.

Een mop- en werkwagen samenstellen

De mop en werkwagens bij Neptunus bestaan uit verschillende componenten, zoals een emmer, mopwringer, opbergruimte en klemmen. Nu is het per bedrijf natuurlijk verschillende wensen en behoeftes zijn, het is daarom mogelijk om een mop- of werkwagen samen te stellen. Meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op!

Wat is het verschil tussen een mop- en een werkwagen?

Een mopwagen en een werkwagen worden vaak door elkaar gehaald, omdat ze allebei mobiele karren zijn die worden gebruikt voor schoonmaakwerkzaamheden. Er zijn echter enkele belangrijke verschillen tussen een mopwagen en een werkwagen.

Een mopwagen is speciaal ontworpen voor het schoonmaken van vloeren en wordt meestal geleverd met een emmer, een mopwringer en opbergruimte voor de mop en schoonmaakmiddelen. Het is bedoeld om de schoonmaker in staat te stellen snel en gemakkelijk te bewegen van de ene plek naar de andere en de vloeren effectief en efficiënt te reinigen.

Een werkwagen daarentegen is veelzijdiger en kan worden gebruikt voor een breed scala aan schoonmaakwerkzaamheden, zoals het reinigen van wanden, ramen, meubels en andere oppervlakken. Een werkwagen is groter dan een mopwagen en heeft meer opbergruimte voor verschillende schoonmaakgereedschappen en -materialen, zoals stofzuigers, bezems, vuilniszakken, schoonmaakdoeken, enz.

Hoe kies je de juiste grootte van een mop- en een werkwagen?

Bij het kiezen van een mopwagen of werkwagen is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van de ruimte die moet worden schoongemaakt en de specifieke schoonmaakbehoeften. Hoe groter de ruimte; hoe groter de kar en visa versa. Andere overwegingen kunnen zijn de materialen waarvan de kar gemaakt is, de grootte van de kar, de grootte van de wielen en het aantal compartimenten.

Bel mij terug
{{error}}