Hulpmaterialen

Schoonmaak hulpmaterialen zijn onmisbaar bij het reinigen van verschillende ruimtes en oppervlakken. Er zijn verschillende soorten hulpmaterialen die kunnen worden gebruikt om schoonmaakprocessen efficiënter en ergonomischer te maken. De hulpmaterialen lopen uiteen van ladders tot microvezeldoeken.

De verschillende soorten schoonmaak hulpmaterialen

Bij Neptunus zijn er verschillende hulpmaterialen te verkrijgen die ondersteunend zijn tijdens de schoonmaak. Elk type heeft zo zijn eigen voordelen en is vaak geschikt voor specifieke oppverlakken of situaties. In het assortiment van Neptunus vind je verschillende soorten doeken, vloerwissystemen, closetgarnituren, wasnetten, stelen, zwabberframes en hoezen, sponzen, buitenreinigers, vloer en handpads, ladders, sprayflacons, moppen, emmers en dosseerapparatuur.

Welke schoonmaak hulpmaterialen zijn geschikt voor verschillende oppervlakken?

Er zijn verschillende schoonmaak hulpmaterialen die geschikt zijn voor verschillende oppervlakken. Zo is een microvezeldoek geschikt voor het reinigen van gladde oppervlakken zoals spiegels en glas, terwijl een schuurspons geschikt is voor het reinigen van hardnekkig vuil op bijvoorbeeld een kookplaat. Het is belangrijk om het juiste hulpmateriaal te kiezen om te voorkomen dat je het oppervlak beschadigt, lees daarom altijd eerst de handleiding.

Hulp bij het kiezen van de juiste schoonmaak hulpmaterialen

Twijfel je nog of zou je graag persoonlijk advies willen? Dan staat ons klantenservice team klaar voor jou. Neem gerust contact op, ze helpen je graag verder!

Bel mij terug
{{error}}