Onderzoeksbankrollen

Onderzoeksbankrollen zijn ontworpen om de onderzoeksbanken van onder andere huisartspraktijken, ziekenhuizen, klinieken en andere medische omgevingen te beschermen. Door de onderzoeksbankrollen te gebruiken voorkom je dat hier bacterieën of andere narigheid op komt, met alle gevolgen van dien voor de volgende patiënt. Daarnaast maken ze het schoonmaken ook een stuk makkelijker na gebruik.

De verschillende soorten onderzoeksbankrollen

Bij Neptunus zijn er verschillende soorten onderzoeksbankrollen vekrijgbaar, variërend in lengte, breedte en dikte. Maak je intentsief gebruik van de onderzoekbankrol? Dan is het prijsvoordeliger om een langere onderzoeksbankrol te kopen. Hierbij scheelt het ook dat je deze niet vaak hoeft te vervangen. We hebben de rollen tussen 50 en 185 meter voor je klaarliggen. Daarnaast zijn de rollen verkrijgbaar in 1-laags of 2-laags. Een 2-laags biedt meer stevigheid en absorbtievermorgen, terwijl de 1-laags vaak wordt gekozen vanwege prijstechnische redenen.

Hoevaak kan je een onderzoeksbankrol gebruiken?

Onderzoeksbankrollen kunnen slechts éénmaal gebruikt worden. Dit om hygiëne te kunnen waarborgen en daarmee het risico te minimaliseren op kruisbesmetting. Na gebruik dienen ze te worden weggegooid.

Advies bij het aanschaffen van onderzoeksbankrollen

Kom je er niet uit of heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder!

Bel mij terug
{{error}}