Zeep & Dispensers

Zeep- en zeepdispensers zijn imiddels onmisbaar geworden in onze leefomgeving. In vrijwel elke commerciële en huishoudelijke omgeving vind je de zeep en toebehorende dispensers terug. Met een breed assortiment van verschillende merken vind je bij Neptunus gegarandeerd een geschikt product dat aansluit op jouw wensen en behoeften.

Waarom gebruik maken van zeep en zeepdispensers?

Zeep is een reinigingsmiddel dat wordt gebruikt om vuil, bacteriën en andere onzuiverheden van de huid te verwijderen. Het wordt al eeuwenlang gebruikt en is een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven. Zeep is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder vloeibare zeep, schuimzeep, zeepbars en zeepblokken.

Zeepdispensers zijn ontworpen om zeep op een hygiënische en handige manier te doseren. Ze zorgen ervoor dat de zeep gemakkelijk kan worden gebruikt zonder dat er contact met de handen nodig is, waardoor de verspreiding van bacteriën wordt verminderd. Zeepdispensers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals wandgemonteerde dispensers, vrijstaande dispensers, automatische dispensers en navulbare dispensers.

Welke verschillende soorten zeep zijn er?

Er zijn bij Neptunus verschillende soorten zeep te vinden, elk ontworpen met een specifiek doel. Om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze lees je hieronder de voordelen per soort:

Vloeibare zeep

Dit is een populaire vorm van zeep die in vloeibare vorm wordt verkocht. Het is gemakkelijk te doseren en kan worden gebruikt voor het wassen van handen, lichaam en vaak zelfs voor huishoudelijke taken zoals afwassen.

Schuimzeep

Schuimzeep wordt geleverd in de vorm van schuim en creëert een rijk en luxueus schuim wanneer het wordt gebruikt. Het is handig in gebruik en kan helpen om het gebruik van water te verminderen, terwijl het toch effectief reinigt.

Zeepbars

Zeepbars zijn compacte, vaste vormen van zeep die populair zijn vanwege hun duurzaamheid en lange levensduur. Ze kunnen worden gebruikt voor het wassen van handen, lichaam en gezicht. Zeepbars zijn verkrijgbaar in verschillende geuren en kunnen ook specifieke eigenschappen hebben, zoals hydraterende of antibacteriële eigenschappen.

Welke merken bieden jullie aan?

Bij Neptunus tref je zeep en zeepdispensers van verschillende merken aan. Enkele merken die wij aanbieden zijn:

  • Deb en Stoko
  • Tork
  • Soft care

Vragen over ons assortiment?

Kom je er niet uit of heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder!

Bel mij terug
{{error}}