Stofzuigeronderdelen

Stofzuigeronderdelen helpen je nog beter bij het opzuigen van stof, haren, kruimels en ander klein materiaal. Bij Neptunus vind je onder andere filters, stofzuigerzakken, mondstukken en zuigslangen van verschillende merken als Taski, Numatic en Nilfisk.

Welke soorten stofzuigeronderdelen bieden jullie aan?

Bij Neptunus vind je verschillende soorten stofzuigeronderdelen. Hieronder vind je ze opgesomd:

Zuigmonden

De zuigmond van een stofzuiger is het onderdeel dat direct in contact komt met het oppervlak dat wordt schoongemaakt. Het speelt een essentiële rol bij het opzuigen van vuil, stof en ander afval. De zuigmond heeft verschillende functies en eigenschappen die zorgen voor effectieve reiniging.

Borstels en rolborstels

Borstels worden gebruikt voor het nauwkeurig opvangen van vuil en stof. Er zijn verschillende soorten borstels, zoals vloerborstels, tapijtborstels en turboborstels, die ontworpen zijn voor verschillende oppervlakken.

Filters

Stofzuigers hebben meestal filters om stof en allergenen op te vangen en de uitgeblazen lucht schoon te houden. Er zijn verschillende soorten filters, zoals HEPA-filters (High Efficiency Particulate Air), schuimfilters en koolstoffilters. Deze filters kunnen na verloop van tijd verstopt raken en moeten met regelmaat schoongemaakt of vervangen worden.

Buizen en slangen

Deze onderdelen omvatten telescopische buizen, verlengstukken en diverse hulpstukken zoals opzetborstels, kierenzuigers en meubelborstels. Ze helpen bij het bereiken van moeilijk bereikbare plaatsen en zorgen voor veelzijdigheid bij het schoonmaken.

Verlengsnoeren

Het kan behoorlijk frustrerend zijn wanneer je bezig bent met het stofzuigen van je huis en het snoer van je stofzuiger net niet lang genoeg is om alle hoeken en moeilijk bereikbare plekken te bereiken. Gelukkig bieden verlengsnoeren voor stofzuigers de oplossing. Deze handige accessoires bieden extra snoerlengte, waardoor je gemakkelijk grotere ruimtes kunt schoonmaken zonder beperkt te worden door de lengte van het standaard snoer van je stofzuiger.

Hoe vaak moet ik mijn stofzuigeronderdelen vervangen?

De frequentie van het vervangen van stofzuigeronderdelen kan variëren afhankelijk van het gebruik, de kwaliteit van de onderdelen en het stofzuigermodel. Over het algemeen moeten filters regelmatig worden gereinigd of vervangen, afhankelijk van het type filter en de mate van vervuiling. Stofzuigerzakken moeten worden vervangen zodra ze vol zijn. Borstels en riemen kunnen slijten na verloop van tijd, vooral als je ze op ruwe oppervlakken gebruikt. Controleer regelmatig de staat van de onderdelen en vervang ze indien nodig.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je vragen over ons assortiment? Neem dan contact op met onze klantenservice of je rayonmanager, ze staan je graag te woord.

Bel mij terug
{{error}}