Papier & Dispensers

Papier en papierdispensers zijn onmisbaar in commerciële en openbare toiletten. Door gebruik te maken van de papier en papierdispensers zorg je voor een hygiënische en veilige omgeving voor bijvoorbeeld klanten, werknemers en bezoekers. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, groottes en kleuren.

Welke soorten papier en papierdispeners zijn er?

Bij Neptunus vind je verschillende soorten papier en papierdispensers. Zo vind je onder andere toiletpapier, maar ook poetsrollen en handendrogers. Om een juiste keuze te maken vertellen we je graag meer over elke categorie:

Papieren handdoeken

Papieren handdoeken worden veelal ingezet in openbare ruimtes zoals toiletten, keukens en andere ruimtes waar hygiëne een belangrijke rol speelt. Ze bieden een gemakkelijke en hygiënische manier om handen te drogen na het wassen en helpen zo verspreiding van ziektes te voorkomen. In vergelijking met katoenen handdoeken zijn papieren handdoeken ook hygiënischer omdat ze slechts één keer worden gebruikt en daarna worden weggegooid.

Handendrogers

Een handendroger wordt vaak gebruikt als alternatief voor papieren handdoeken. Het is een efficiënte en milieuvriendelijke manier om de handen te drogen na het wassen. Een handendroger werkt door middel van luchtstroom die over de handen wordt geblazen, waardoor het water op de handen verdampt. Je vindt ze vaak terug in openbare toiletruimtes waar veel gebruik wordt gemaakt van het sanitair zoals horeca zaken, ziekenhuizen, stations, vliegvelden en algemene openbare ruimtes.

Handdoekrollen

Handdoekrollen zijn een handige en hygiënische oplossing voor het drogen van handen in openbare ruimtes en sanitaire voorzieningen. Ze worden vaak gebruikt in omgevingen waar veel mensen samenkomen, zoals in kantoren en scholen. Handdoekrollen zijn vooral geschikt voor situaties waarbij een grote groep mensen gebruik maakt van de sanitaire voorzieningen en er behoefte is aan een snelle en efficiënte manier van handendrogen.

Toiletpapier

Toiletpapier is een onmisbaar product in ieder toilet. Toiletpapier is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten, diktes en maten, afhankelijk van de voorkeur en de behoeften van de gebruiker. Het is belangrijk om voldoende toiletpapier te hebben en het regelmatig bij te vullen om te voorkomen dat het op raakt en er ongemak ontstaat voor de gebruiker. Toiletpapier vind je zowel in huishoudelijke als commerciële omgevingen.

Poetsrollen

Poetsrollen worden gebruikt voor het reinigen en drogen van oppervlakken en apparatuur in verschillende omgevingen, zoals keukens, werkplaatsen en schoonmaakruimtes. Ze zijn vooral handig voor het opschonen van gemorste vloeistoffen, het afvegen van oppervlakken en het schoonmaken van gereedschap en machines. Poetsrollen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, diktes en kwaliteiten, zodat je het juiste type kunt kiezen voor jouw specifieke reinigingsbehoeften.

Industrierollen

Industrierollen worden voornamelijk gebruikt in, zoals de naam al suggereert, industriële omgevingen. Enkele voorbeelden hiervan zijn fabrieken, werkplaatsen en bouwplaatsen. Ze zijn ontworpen voor het afnemen van zware vervuilingen, zoals olie, vet en chemicaliën, en zijn daarom ideaal voor gebruik in industriële processen en reinigingswerkzaamheden. Door hun sterk absorberend vermogen en duurzaamheid zijn industrierollen ook geschikt voor het opvangen van lekkages en morsingen van vloeistoffen.

Onderzoeksbankrollen

Onderzoeksbankrollen worden gebruikt in medische en onderzoeksomgevingen om een hygiënische en schone werkplek te creëren. Ze worden meestal gebruikt op onderzoekstafels, patiëntbedden en onderzoeksstoelen om het oppervlak te beschermen tegen vuil en verontreinigingen. Het biedt ook een barrière tegen mogelijke infectieoverdracht tussen de verschillende patiënten die gebruik maken van de tafel.

Damesverband en dispensers

Damesverband is tegenwoordig niet te missen in iedere sanitaire voorziening. Damesverband wordt gebruikt tijdens de menstruatieperiode van vrouwen. Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar, zoals dagverband, nachtverband, inlegkruisjes en tampons. 

Om het verband hygiënisch en gemakkelijk toegankelijk te maken, worden vaak damesverbanddispensers gebruikt. Deze dispensers kunnen aan de muur worden gemonteerd en bieden individuele compartimenten voor elk verband of inlegkruisje. Zo kan iedere vrouw gemakkelijk en snel toegang krijgen tot het juiste product.

Facial tissues en zakdoeken

Tissues en zakdoeken zijn een hygiënische manier om neusafscheiding en andere lichaamsvloeistoffen op te vangen en te voorkomen dat ze zich verspreiden naar andere oppervlakken of mensen. Tissues zijn vaak dunner en lichter dan zakdoeken en worden in veel gevallen in een dispenser geleverd, terwijl zakdoeken herbruikbaar zijn en meestal worden verkocht in pakjes van meerdere stuks.

Vragen over ons assortiment?

Zou je graag meer willen weten over een product? Of heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of je rayonmanger, ze helpen je graag verder.

Bel mij terug
{{error}}