Moppen

Schoonmaakmoppen worden dagelijks ingezet en spelen een grote rol in het schoonmaken van vloeren en oppervlakken. Of het nu gaat om een huishouden, kantoor, hotel of restaurant, de juiste schoonmaakmop kan het verschil maken in de kwaliteit van de schoonmaak. Verkrijgbaar van verschillende merken in allerlei soorten en maten, bij Neptunus vind je het.

De verschillende soorten schoonmaakmoppen

Bij Neptunus vind je allerlei schoonmaak moppen, elk met een eigen einddoel. Om de juiste keuze te maken tussen de verschillende opties, vertellen we je graag welke schoonmaak mop voor welke klus geschikt is.

Traditionele stokmoppen

Dit zijn de meest voorkomende moppen die bestaan uit een katoenen of synthetische kop die aan een lange stok is bevestigd. Deze zijn ideaal voor het schoonmaken van grote oppervlakken en vloeren.

Vlakmoppen

Deze moppen hebben een platte kop en zijn ontworpen om te worden gebruikt met een vlakmopsysteem. Ze zijn ideaal voor het schoonmaken van grote oppervlakken en kunnen ook worden gebruikt om muren en ramen schoon te maken.

Microvezelmoppen

Deze moppen hebben een kop van microvezel en zijn ideaal voor het verwijderen van vuil en stof. Ze zijn ook geschikt voor het schoonmaken van harde vloeren.

Sponsmoppen

Deze moppen hebben een sponskop en zijn ideaal voor het schoonmaken van vlekken en gemorste vloeistoffen. Ze zijn geschikt voor gebruik op harde vloeren en kunnen ook worden gebruikt op zachte vloeren zoals tapijt.

Spinmoppen

Deze moppen hebben een draaibare kop die kan worden gedraaid om water en vuil uit de mop te wringen. Ze zijn ideaal voor het schoonmaken van grote oppervlakken en kunnen worden gebruikt op harde vloeren en zelfs op tapijt.

Hulp bij het uitkiezen van de juiste schoonmaak mop

Zou je graag hulp willen bij het maken van de juiste keuze? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of je rayonmanager. Zij staan je graag te woord.

Bel mij terug
{{error}}