Handdoeken

Papieren handdoeken zijn een essentieel hygiëneproduct in elke omgeving, van openbare toiletten tot keukens en kantoren. Ze zijn gemaakt van papier en worden gebruikt om handen te drogen na het wassen, wat de verspreiding van ziektes verhinderd.

Welke soorten papieren handdoeken zijn er?

Er zijn verschillende soorten papieren handdoeken, waaronder intergevouwen handdoeken en rolhanddoeken. Gevouwen handdoeken zijn gestapeld en worden één voor één uit een dispenser gehaald, terwijl rolhanddoeken worden afgescheurd van een grote rol in een dispenser. Beide soorten handdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en kwaliteiten. En met een breed aanbod zit er altijd een geschikt product tussen.

Waarom kiezen voor papieren handdoeken?

Het gebruik van papieren handdoeken biedt veel voordelen ten opzichte van andere handdroogmethoden, zoals handdrogers. Zo drogen papieren handdoeken handen sneller en grondiger, waardoor er minder vocht achterblijft op de handen, wat kan helpen om de verspreiding van ziektes te verminderen. Daarnaast zijn papieren handdoeken in veel gevallen hygiënischer dan handdrogers, omdat ze geen luchtstroom produceren die bacteriën en virussen kan verspreiden.

Waar op letten bij het kiezen van papieren handdoeken?

Bij het kiezen van papieren handdoeken is het belangrijk om rekening te houden met de kwaliteit en dikte van het papier, evenals de grootte en het type dispenser dat nodig is. Neptunus biedt een breed assortiment aan papieren handdoeken en dispensers, geschikt voor verschillende omgevingen en situaties.

Vragen over de papieren handdoeken?

Zou je graag meer willen weten over een product? Of heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of je rayonmanger, ze helpen je graag verder.

Bel mij terug
{{error}}