Poetsrollen

Poetsrollen zijn onmisbaar in veel bedrijven, organisaties en industrieën. Ze worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het schoonmaken van oppervlakken, vegen van vloeistoffen en het drogen van handen en gereedschappen. Poetsrollen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en bieden een praktische oplossing voor veel dagelijkse taken.

Welke poetsrollen bieden jullie aan?

Bij Neptunus vind je verschillende poetsrollen, elk ontworpen voor een specifiek doel. Om je zo goed mogelijk te helpen bij het maken van de juiste keuze hebben we elk soort voor je uitgelicht:

Standaard poetsrollen

De standaard poetsrollen worden het meest gebruikt. Doordat de meesten over een koker beschikken zijn ze makkelijk te plaatsen in een dispenser. De poetsrollen zelf zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en er is keuze tussen verschillende lagen.

Poetsrollen zonder koker

Poetsrollen zonder koker, ook wel centerfeed rollen genoemd, zijn een milieuvriendelijk alternatief voor standaard poetsrollen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden gebruikt voor het schoonmaken van oppervlakken, ramen en andere taken waarbij een stukje papier nodig is.

Keukenrollen

Keukenrollen zijn een essentieel onderdeel van elke keuken en worden gebruikt voor het opruimen van morsen, schoonmaken van oppervlakken en het drogen van handen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, diktes en kwaliteiten en worden gemaakt van materialen als papier of cellulose.

Poetsrol dispensers

Een poetsroldispenser is een apparaat dat wordt gebruikt om poetsrollen op een georganiseerde en efficiënte manier te bewaren en af te rollen. Poetsrollen zijn bedoeld voor verschillende reinigingsdoeleinden en zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, maten en kleuren. Poetsrol dispensers worden meestal gebruikt in werkplaatsen, fabrieken, keukens, restaurants, hotels en andere commerciële ruimtes en worden vaak aan de muur opgehangen voor gebruikerscomfort.

Vragen over ons assortiment?

Zou je graag meer willen weten over een product? Of heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of je rayonmanger, ze helpen je graag verder.

Bel mij terug
{{error}}