Numatic

Numatic is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige schoonmaakapparatuur, waaronder mop- en werkwagens. Hun wagens zijn ontworpen met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid en worden veel gebruikt in zowel de commerciële schoonmaak sector als door particuliere eindgebruikers.

Waarom kiezen voor een Numatic werk- en mopwagen?

De Numatic mop- en werkwagens zijn beschikbaar in verschillende formaten en configuraties om te voldoen aan de diverse behoeften van hun klanten. De wagens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals RVS die de levensduur verhogen en kosten laag houden. Daarnaast zijn de Numatic werk- en mopwagens ontworpen om de efficiëntie en productiviteit van de schoonmaaktaken te vergroten. Door een aantal handige functies en compartimenten voor het opbergen van verschillende schoonmaakbenodigdheden toe te voegen, wordt tijd bespaard en is het gemakkelijker om bepaalde taken uit te voeren.

Over Numatic

Vrijwel iedereen kent Numatic dankzij hun onwijs populaire stofzuiger; Henry. Naast stofzuigers produceert het merk ook schrob-zuigmachines, eenschijfsmachines, bedrijfsstofzuigers, werkwagens, mopwagens, hotel- en wasgoedwagens en nog veel meer! Hun visie luidt dan ook: "Numatic gaat voor gezichten met een lach. Vakmanschap en schoonmaken met plezier, iedere dag."

Bel mij terug
{{error}}