Ladders

Ladders zijn onmisbaar voor klussen in en rondom het huis en worden ook veel gebruikt in de bouw- en schoonmaaksector. Er zijn verschillende soorten ladders verkrijgbaar, zoals huishoudtrappen, glazenwassersladders en opsteekladders. Op basis van het eindgebruik moet er een keuze gemaakt worden.

Welke soorten ladders zijn er?

In het assortiment van Neptunus vind je verschillende soorten ladders terug. Zo zijn er huishoudtrappen, standaard ladders, ladders voor glazenwassers en opsteekladders. Hieronder ligten we elk soorten kort toe, zo kan jij de beste afweging maken welke trap aan jouw eisen en behoeften voldoet.

Huishoudtrappen

Huishoudtrappen zijn draagbare trappen die speciaal zijn ontworpen voor huishoudelijk gebruik. Ze zijn licht van gewicht, compact en gemakkelijk te gebruiken voor klussen rondom het huis, zoals het vervangen van lampen, het schilderen van muren of het bereiken van hoge kasten.

Standaard ladders

Standaard ladders zijn draagbare ladders die worden gebruikt voor het beklimmen van hogere oppervlakken, zoals muren, daken en hoge rekken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen, afhankelijk van het beoogde gebruik en de hoogte die moet worden bereikt.

Glazenwassersladders

Glazenwassersladders zijn ladders die speciaal zijn ontworpen voor het reinigen van ramen en andere glazen oppervlakken. Ze zijn meestal gemaakt van aluminium en hebben rubberen voetjes om te voorkomen dat ze wegglijden tijdens het gebruik. Ook hebben ze vaak een asymmetrische vorm, waarbij de ene zijde langer is dan de andere. Dit zorgt ervoor dat de ladder gemakkelijk tegen de muur kan worden geplaatst en het gewicht van de gebruiker goed verdeeld wordt.

Opsteekladders

Een opsteekladder is een ladder die bestaat uit twee of meer secties die in elkaar passen en uitgeschoven kunnen worden om de lengte te vergroten. Het bestaat meestal uit twee delen: de basissectie en de bovenste sectie die kan worden uitgeschoven. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kunnen worden ingezet voor verschillende doeleinden, zoals het vervangen van gloeilampen, het snoeien van bomen, het schilderen van muren en het reinigen van daken en goten.

Bel mij terug
{{error}}