Stelen

Schoonmaakstelen en telescoopstelen zijn onmisbaar bij elke vorm van schoonmaakwerkzaamheden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en zorgen voor ergonomische en prettige werkomstandigheden.

De verschillende soorten bezem- en telescoop stelen

Bij Neptunus vind je een ruim aanbod wat betreft stelen- en telescoopstelen. Zo zijn er houten, aluminium en telescoop stelen in verschillende maten en varianten te verkrijgen. Hieronder vertellen we je graag meer over elk type.

Houten stelen

Houten stelen zijn al tientallen jaren een veelgebruikte keuze voor het schoonmaken van huizen en bedrijven. Deze stelen zijn gemaakt van natuurlijk hout en zijn stevig en duurzaam, wat betekent dat ze lang meegaan en bestand zijn tegen zware belasting.

Aluminium stelen

Aluminium stelen zijn een populaire keuze voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik. Dit type steel is lichtgewicht en duurzaam, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is voor langere tijd zonder dat het zwaar aanvoelt. Bovendien zijn aluminium stelen corrosiebestendig, wat betekent dat ze minder vatbaar zijn voor beschadiging door vocht.

Telescoop stelen

Telescoopstelen worden veel gebruikt in de schoonmaakbranche vanwege hun vermogen om moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken. Deze stelen zijn telescopisch uitschuifbaar en kunnen daarom worden aangepast aan verschillende lengtes, afhankelijk van de hoogte van het oppervlak dat moet worden schoongemaakt.

Bel mij terug
{{error}}