Vloer & handpads

Vloer- en handpads zijn essentiële hulpmiddelen voor het onderhoud en de reiniging van verschillende soorten vloeren. Deze pads zijn gemaakt van verschillende materialen, waaronder synthetische vezels, schuurpapier, rubber en andere materialen die zijn ontworpen om vuil, vlekken en aanslag van de vloer te verwijderen.

Wat is het verschil tussen vloer en handpads?

Vloerpads worden vaak gebruikt in combinatie met een vloerwissysteem om vloeren te reinigen en polijsten. Er zijn verschillende soorten vloerpads beschikbaar, waaronder pads voor het verwijderen van vuil en vlekken, pads voor het polijsten van vloeren en pads voor het opwrijven van de vloer om deze er glanzend uit te laten zien. De keuze van de juiste vloerpad is afhankelijk van het type vloer en het gewenste resultaat.

Handpads, daarentegen, zijn ontworpen voor het reinigen van moeilijk bereikbare plekken en hoeken op de vloer, en voor het verwijderen van hardnekkige vlekken en aanslag op oppervlakken zoals wanden, plinten en trappen. Deze pads zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en vormen, en kunnen worden gebruikt met de hand of met een schuurmachine.

Welke soorten vloer- en handpads zijn er?

Bij Neptunus vind je verschillende vloer- en handpads, zo zijn er vloerpads in verschillende kleuren, melamine vloerpads, schuursponzen en doodlebugs. Elk van deze producten is ontwikkeld voor een specifiek doel. Hieronder lees je daar meer over:

Vloerpads

Vloerpads zijn schijfachtige accessoires die worden gebruikt voor het reinigen, schuren, polijsten en buffen van vloeren. Ze worden meestal gebruikt in combinatie met een schrob- of polijstmachine, en zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, maten en kleuren.

Melamine vloerpads

 

Melamine vloerpads zijn een speciaal type vloerpads gemaakt van melamine foam materiaal. Deze pads worden gebruikt om harde oppervlakken te reinigen en te polijsten zonder dat er schoonmaakmiddelen nodig zijn. Melamine vloerpads zijn zeer effectief in het verwijderen van vuil, vlekken en strepen op verschillende soorten vloeren.

Schuursponzen

Schuurvlies sponzen zijn sponzen met een schurende laag die gebruikt worden om hardnekkige vlekken en aanslag te verwijderen van harde oppervlakken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen en zijn gemaakt van een schurend materiaal, vaak schuurpapier of een kunstmatige schuurvezel.

Doodlebugs

Doodlebugs die worden ingezet voor het reinigen en schrobben van vloeren, muren en andere harde oppervlakken. Het zijn in veel gevallen pads van schuim of vezels die op een houder worden bevestigd, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden gebruikt om vuil, vlekken en aanslag van verschillende oppervlakken te verwijderen.

Bel mij terug
{{error}}