Toiletpapier

Neptunus biedt een ruim assortiment aan toiletpapier van de beste kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar standaard toiletpapier, jumborollen of interfold toiletpapier, je vindt het allemaal terug in ons assortiment.

Welke soorten toiletpapier zijn er?

Bij Neptunus vind je verschillende soorten toiletpapier. Elk type is gemaakt voor een specifieke gebruiker. Maar welke past bij jouw wensen en behoeften? We vertellen je er hieronder graag meer over:

Traditioneel toiletpapier

Traditioneel toiletpapier is een essentieel product voor persoonlijke hygiëne in iedere badkamer en toiletruimte. Het bestaat uit vaak meerdere lagen zacht en absorberend papier. Traditioneel toiletpapier is verkrijgbaar in verschillende soorten, van zacht en comfortabel tot steviger en extra absorberend.

Systeemrol toiletpapier

Systeemrol toiletpapier is een populair alternatief voor traditioneel toiletpapier. Bij dit type toiletpapier zit het papier op een rol die in een dispenser wordt geplaatst, waardoor het papier makkelijker af te scheuren is. Hierdoor wordt er minder afval geproduceerd dan bij traditioneel toiletpapier en blijft het toiletruimte schoner en hygiënischer.

Jumbo rol

Jumbo rollen toiletpapier zijn, zoals de naam al suggereert, extra grote rollen toiletpapier die speciaal ontworpen zijn voor gebruik in openbare en drukbezochte ruimtes zoals kantoren, scholen, restaurants, ziekenhuizen en andere commerciële locaties. Deze rollen zijn veel groter dan standaard rollen toiletpapier en hebben een veel grotere capaciteit, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Gevouwen toiletpapier

Gevouwen toiletpapier, ook wel bekend als interfold toiletpapier, is een type toiletpapier dat is ontworpen voor gebruik in openbare en commerciële toiletruimtes. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en kwaliteiten, en wordt vaak gebruikt in drukbezochte ruimtes zoals scholen, kantoren, restaurants en winkelcentra.

Toiletpapier dispensers

Toiletpapier dispensers zijn een belangrijk onderdeel van elke sanitaire ruimte. Ze zorgen niet alleen voor een nette en georganiseerde uitstraling van de ruimte, maar ook voor hygiëne en gemak. Er zijn verschillende soorten toiletpapier dispensers verkrijgbaar, elk met hun eigen voordelen en eigenschappen.

Is toiletpapier met meer lagen beter dan toiletpapier met minder lagen?

Toilet papier komt in verschillende lagen, van 1-laags tot 4-laags. Toiletpapier met twee lagen is het meest voorkomend. Het is steviger dan toiletpapier met één laag, maar niet zo dik als toiletpapier met drie lagen. Toiletpapier met drie lagen is over het algemeen zachter en sterker dan toiletpapier met twee lagen. Het is echter belangrijk om te weten dat het aantal lagen niet het enige is dat de kwaliteit van toiletpapier bepaalt. Andere factoren, zoals de textuur en het materiaal waarvan het toiletpapier is gemaakt, spelen ook een rol.

Vragen over ons assortiment?

Zou je graag meer willen weten over een product? Of heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of je rayonmanger, ze helpen je graag verder.

Bel mij terug
{{error}}