Vloeronderhoud

Het onderhouden van je vloer is erg belangrijk, dit om de levensduur en uitstraling te behouden. Er zijn verschillende soorten vloeren en daarom ook verschillende soorten schoonmaakmiddelen die speciaal zijn ontworpen om deze vloeren te onderhouden.

De verschillende soorten middelen om je vloer mee te onderhouden

Bij Neptunus vind je verschillende producten om je vloer mee te onderhouden. Zo vind je dweilwas, polymeer en sealers, strippers en hechtingsreinigers, hout-, steen- en ecolabel schoonmaakmiddelen en nog veel meer. Elk middel heeft zijn eigen doel en dient op een specifieke wijze gebruikt te worden, lees daarom altijd eerst de verpakking voor gebruik.

Kan ik mijn vloer onderhouden zonder vloeronderhoudsmiddelen te gebruiken?

Ja, het is mogelijk om een vloer te onderhouden zonder vloeronderhoudsmiddelen te gebruiken, maar het kan zijn dat dit niet hetzelfde resultaat behaalt als wanneer je vloeronderhoudsmiddelen zou gebruiken. Het is ook belangrijk om op te merken dat het gebruik van ongeschikte middelen kan leiden tot schade.

Hulp bij het selecteren van de juiste vloeronderhoudsmiddelen

Heb je nog vragen of zou je graag hlup willen tijdens het selecteren van de vloeronderhoudsmiddelen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder!

Bel mij terug
{{error}}